gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

"Početak karijere bez barijere" - seminar mreže RC i CSU u Kragujevcu

El. pošta Štampa PDF
U subotu, 03. oktobra, realizovan je seminar pod nazivom "Početak karijere bez barijere", u Prvoj tehničkoj školi u Kragjevcu, a u organizaciji Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Kragujevac. Navedeni seminar je pohađalo 23 nastavnika, koji su na početku svojih nastavničkih karijera.
Jedan od ciljeva seminara je da se nastavnici upoznaju sa savremenim konceptima učenja, upravljanja odeljenjem i konstruktivnom komunikacijom, kao i sa zakonskim i podzakonskim aktima.
Relaizatorke seminara, realizovanog u Kragujevcu, bile su Valentina Rančić, Lidija Terek i Nevena Šćepanović.
Više o seminaru možete pogledati OVDE. 
Svojim interesovanjem, iskustvom, znanjem, primerima iz prkase, dobrim raspoloženjem i odličnom povratnom informacijom učesnici su doprineli uspešnoj realizaciji seminara. 
Nadamo se da će ovi izuzetni mladi nastavnici imati dugu i uspešnu karijeru bez barijera.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac