gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Otvoren park nauke „Vrt znanja“ u CSU Kikinda

El. pošta Štampa PDF
Kikindski park nauke „Vrt znanja“ , otvoren je svečano uz prisustvo predstavnika republičkih, pokrajinskih i lokalnih organa, direktora Regionalnih centara i Centara za stručno usavršavanje kao i učenika iz osnovnih i srednjih škola kikindske opštine i prestavnika medija.
Realizacija projekta započeta je preko Konkursa „Zajednici zajedno“, NIS uz podršku SO Kikinda i sopstvenim sredstvima CSU Kikinda.
Cilj ovog projekta je promocija pridrodnih nauka a instalacijom eksponata za nastavu učenicima je omogućeno da se na zanimljiv način upoznaju sa važnim prirodnim pojavama. U okviru Parka napravljena je i letnja učionica, idealna za časove na otvorenom i prezentacije ali i za predah prosvetnih radnika tokom održavanja seminara. Ukupna vrednost radova na prvoj fazi je preko milion dinara a plan je da se kroz učešće na projektima sve zamišljeno realizuje u narednom periodu.
Opširnije na http://www.csu.rs/
 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac